Op zondag 7 september start ons jaarthema Vrijheid in Christus.

Tijdens de Bijbelstudie avonden, die we twee keer in de maand willen gaan houden richten we ons op de Vrijheid in Christus cursus van Neil T. Anderson.
De doelstellingen van de cursus zijn dat de geweldige waarheden worden uitgelegd over, wat Jezus gedaan heeft, op zo’n manier dat iedere christen het leven, in Christus, zich eigen kan maken en onderdeel van het dagelijkse leven gaat worden.
Het helpt elke gelovige de geestelijke strijd waarin we verwikkeld zijn te begrijpen en toe te rusten om te overwinnen.
De autoriteit die we hebben in Christus, toe te eigenen en te leren om problemen op te lossen en zelf verantwoordelijkheden te nemen.
Te gaan leven vanuit de opnieuw gewonnen vrijheid en als volwassen christenen vrucht te dragen.

In het najaar starten de Bijbelstudie avonden op dinsdag 9 september om half 8 met een introductie avond.

De onderwerpen zijn: Waar kom ik vandaan, wie ben ik nu echt, kiezen om de waarheid te geloven, het wereldbeeld over de waarheid, onze dagelijkse keuze en bolwerken neerhalen.

De avonden bestaan uit aanbidding, Bijbelstudie, getuigenissen en in kleine groepjes belangrijke levensvragen behandelen over het onderwerp.

In het najaar zijn er zes avonden.
We beginnen op dinsdag 9 september 20.00 uur met de introductie avond, daarna op dinsdag 16 en 30 september van 19.30-21.30 uur,
Dinsdag 14 en 28 oktober 19.30-21.30 uur,
11 en 25 november 19.30-21.30 uur.

In het voorjaar van 2015 gaan we verder.
Opgeven voor de studie is niet nodig, wel is het belangrijk om zo veel mogelijk aanwezig te zijn en de hele studie te blijven volgen.

Heeft u nog vragen, voor meer informatie ga dan naar Adri van der Mast.

Categorieën: Overdenkingen